Xhaferi kërkon arrestimin e Artan Grubit sepse u përshëndet me djalin e Mijallkovit më 27 prill?

Duhet të arrestohet edhe deputeti që më 27 prill pershendetej me djalin e Sasho Mijallkovit. Kjo është kërkesa e aktivistit të shoqërisë civile, Arianit Xhaferi, pas arrestimeve të sotme të deputetëve dhe funksionarëve tjerë të VMRO-DPMNE-së. Edhe pse nuk e ka përmendur me emër “deputetin”, dihet se shumë portale e patën për folur Artan Grubin si deputet që u pershendet me djalin e Mijallkovit, bazuar në videon që e tregon Grubin duke u përshëndetur me njërin prej protestuesve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *