VMRO-DPMNE në Gjorçe Petrov në mes të seancës këndoi himnin për të burgosurit e 27 prillit (VIDEO)

Këshilltarët e VMRO-DPMNE-së në Komunën e Gjorçe Petrov ndërprenë seancën e Këshillit për tu solidarizuar me të akuzuarit e 27 prrillit duke kënduar himnin. Në këndim u bashkuan edhe këshilltarët tjerë nga LSDM , si dhe kryetari i komunës, Aleksandar Naumovski,përcjell Fol.

Këshilltarja e VMRO-DPMNE, Marija Andonovska, i quajti mbrojtë të kushtetutes të dyshuarit për terrorizëm të cilët, sipas saj u akuzuan padrejtësisht.

– Ka njerëz të tjerë që e thyen kushtetutën dhe udhëheqin institucione. Në këtë mënyrë, ne duam të shprehim solidaritet me mbrojtësit e kushtetutës dhe të kryejmë një “akt terrorist” duke kënduar himnin – tha Andonovska.

Këshilltarët e VMRO-DPMNE-së në Komunën e Gjorçes Petrov ndërprenë sesionin e Këshillit dhe, në solidaritet me të ndaluarit për ndërhyrjen në Parlament, kënduan himnin. Këngëtarët e tjerë nga SDSM u bashkuan me këngën, si dhe kryetari i komunës, Aleksandar Naumovski.

Këshilltari i VMRO-DPMNE, Marija Andonovska, i quajti mbrojtësit kushtetues të dyshuar për terrorizëm dhe rrezikon rendin kushtetues, i cili, sipas saj, u ndalua padrejtësisht.

– Ka njerëz të tjerë që e thyen kushtetutën dhe udhëhiqen nga institucionet. Në këtë mënyrë, ne duam të shprehim solidaritet me mbrojtësit e kushtetutës dhe të kryejmë një “akt terrorist” duke kënduar himnin – tha Andonovska.

Pastaj këshilltarët nga kjo parti e braktisën në mënyrë demonstrative seancën dhe njoftuan se nuk do të merrnin pjesë në seancat e ardhshme./Fol.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *