(VIDEO) Video e vitit 1992 Kryekrimineli serb Arkan, kërcënonte Ibrahim Rugovën

FMimages ka siguruar një video të kriminelit famëkeq serb Arkan, i cili gjatë një koference për shtyp kishte kërcenuar presidentin Ibrahim Rugova se do ta dëbonte atë për në Shqipëri, shkruan fmimages.net

Ai kishte mbajtur një koferencë në Prishtinë, dhe me një gjuhë gjusmë diplomatike dhe gjysmë kërcënusese i kërkonte shqiptarëve të Kosovës që t’i drejtojnë syt nga Beogradi dhe jo nga Tirana.

Kurse i pyetur nga një gazetar për presidentin Rugova dhe lëvizjen shqiptare Arkani thotë:

“Ai është një torist dhe jo qeveri duke aloduar në Ibrahim Rugovën, dhe ai do të kthehët në Shqipëri së shpejti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *