(VIDEO) Ronaldo pranon Islamin? Gjendet me myslimanë dhe jep selam

Cristiano Ronaldo ka postuar një video tek e cila gjendet në shoqërinë e dy shokëve të tij.

Tëksa njëri prej tyre ka kamerën në dorë, e drejton nga portugezi dhe i jep selami që është përshëndetja e myslimanëve kur ata takohen.

“Selamu Alejkum” i thotë shoku i tij dhe “Alejkum Selam” ia kthen portugezi i cili po të mos kishte informacion nga kjo fe, nuk di mund ta kishte konvertuar fjalën “Selamu Alejkum” me “Alejkum Selam”. /albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *