(VIDEO) Muslimani i cili u sulmua me Acid Pyet: Pse sulmi ndaj meje nuk u cilësua si sulm Terrorist?..

Muslimani i cili u sulmua me acid pyet: Pse sulmi ndaj meje nuk u cilësua si sulm terrorist?.. (FOTO+VIDEO) .. Një musliman që u sulmua me acid ka marrë plag që do i mbesin për tërë jetën, do të di pse sulmi ndaj tij nuk është cilësuar si terrorizëm.

Jameel Muhktar ka qenë në koma për dy ditë pasi një njeri i ka sulmuar me acid atë dhe kushërirën e tij Resham Khan përmes dritares së makinës derisa po prisnin në samafor në Beckton. Ndiqeni videon, duke klikuar në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Kliikojeni: