VIDEO: Ja çfarë thoshte Mulla Jakupi për Mendu Thacin dhe Ali Ahmetin

VIDEO: Ja çfarë thoshte Mulla Jakupi për Mendu Thacin dhe Ali Ahmetin

Ndiqeni videon ne vazhdim me poshte..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *