Sot në Palestinë – Gaza, digjet flamuri amerikan dhe izraelit

Sot në Palestinë – Gaza, digjet flamuri amerikan dhe izraelit.

Meqë Amerika ka shtuar deklarimet për njohjen e Jerusalemit si kryeqytet jehud, atje janë shtuar tensionet, ndërsa ka pasur reagime edhe nga fuqitë e mëdha si Turqia, Kina, Bashkimi Evropian kundër një hapi të tillë.

Nëse ndodh një njohje e tillë, pasojat janë të paparashikueshme, deri tani SHBA është munduar disa herë ta masë pulsin dhe ka hasur në rezistencë të fortë gati nga e gjithë bota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *