Si të largoni një unazë nga gishti i fryrë. Metoda më e mirë!

Ndonjëherë gishtat ju fryhen aq shumë sa e keni të pamundur të hiqni unazën tuaj.

Nëse ky problem ju ka ndodhur ndonjëherë ju sugjerojmë që ta largoni unazën sa më shpejtë në mënyrë që gjaku të qarkullojë normalisht në gishtin tuaj.

Ka shumë faktorë të cilët mund të shkaktojnë një gisht të fryrë siç është dhe konsumimi i sodiumit.

Në këtë rast gishtat do jenë aq të fryrë saqë do e kini të pamundur për të larguar unazën.

Një mënyrë është të rretulloni një fije elastike rreth gishtit dhe përpiquni ta vendosni fijen poshtë unazës dhe në këtë mënyrë vazhdoni ta tërhiqni me kujdes deri sa unaza të dalë.

Kjo metodë nuk duhet të përdoret nëse e keni gishtin të dëmtuar, nëse rasti është i tillë duhet të drejtoheni tek mjekët specialist./Shije.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *