Si ta testoni vetën se a jeni të prekur nga Sihri, Xhinët apo Mësyshi?

Si ta testoni vetën se a jeni të prekur nga Sihri, Xhinët apo Mësyshi?

Mbylli syt dhe koncentrohu në ndëgjimin e rukjes që e kem postuar, nëse gjat ndëgjimit të rukjes i ke disa nga këto simptome atëherë duhesh të bësh rukje tek ndonjë Hoxhë.

Prej simptomeve që tregojn se je i sëmur janë: Kokdhimbja, mundim lukthi, gogsim, dridhje të durëve, dridhje të këmbëve, fillon të qaj, nxehtësi trupi, nxehtësi ftyra, marramendje e madhe, lëvizje në trup etj.

Per me teper kontaktoni hoxhen ne numer telefoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *