Shvercerat: KSHYR NGO MSO!

Gati se çdo fëmijë nga lagjia e Çairit, por edhe nga Shkupi, është aktivizuar në të rinjtë e këtij klubi dhe gjithnjë shumica dërmuese kanë qenë shqiptarë.

Slloga që nga vitet 1960 ka patur tifoz të organizuar të cilët edhe mblidhnin para për ti paguar lojtarët, festonin sukseset, sepse ata ishin miq, familjar dhe të gjithë ndanin pasionin për Sllogën. Udhëtime të organizuara të tifozëve të Sllogës jashtë Shkupit janë bërë edhe në vitet 1960, 1970 dhe 1980, kuptohet jo në kuptimin e sotëm të tifozerisë, por në diçka shumë të ngjajshme dhe të përafërt.

Ky pasion i prindërve dhe familjarve u ngrit në nivel më të lartë nga djemtë dhe rinia që krijuan dhe themeluan një nga grupet e para të organizuara të tifozëve shqiptarë, “shvercerat”.