Shenja ekskluzive: Ja Video nga vendi i ngjarjes

Ne rrugën Lazo Trpovski ne lagjen e Fushë Topanës me arme zjarri është gjuajtur personi Ismet Arifi ku dhe ka nderuar jetë, derisa i lënduari Kemal Lusjani është dërguar ne Spitalin e Qytetit.

Viktima, sipas burimeve të Alsat ka pasur dosje kriminale. Megjithatë, ende nuk dihet autori dhe motivi i vrasjes. Ekipet policore dhe gjykatësi hetues kanë dalë në vendngjarje dhe po kryet ekspertizë. Policia është vënë në kërkim të autorit të vrasjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *