Pini një gotë me ujë, në orën 6 të mëngjesit: E tërë bota është çmendur nga rezultatet që jep! Zbuloni pse?

Ky veprim do t’ju ndihmojë të jeni më të shëndetshëm dhe ta mbani trupin në formë. Mjafton thjesht ta bëni zakon tuajin dhe ai do të mundësojë parandalimin e shumë sëmundjeve. Ajo që duhet të bëni është të pini një gotë me ujë çdo mëngjes.

Përfitimet e shumta shëndetësore që vijnë duke ndjekur këtë rutinë janë të njohura në botën mjekësore.

Sipas studimeve, koha më e mirë për t’u zgjuar është ora 6 e mëngjesit. Të konsumuarit e një gotë ujë në këtë orë, do të jetë gjëja ideale që mund të bëni për trupin dhe njihet si terapia japoneze e ujit. Është jashtëzakonisht efektiv në parandalimin e sëmundjeve dhe kushteve shëndetësore si:

-Artriti,
-koliti,
-migrena,
-reduktimi i dhimbjeve,
-dhimbjeve të gjoksit,
-eliminimit të kolesterolit të keq,
-presion të lartë të gjakut.

Ju duhet të pini vetëm 650ml ujë pas zgjimit (rreth 4 gota). Prisni 45 minuta dhe pastaj hani mëngjesin tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *