Për një postim në fcb hoxha Osman Musliu ftohet në Polici (FOTO)

Një postim në fcebook, hoxhës nga Drenasi i ka kushtuat me raportim në Polici.
Ai përmes faqes së tij në facebook ka komentuar ndërtimin e një kishe protestante në Prishtinë, ndërsa një nga komentuesit e tij ka “kërcënuar pastorin Fehmi Cakollin.
Dhe kjo ka bërë që hoxhë Musliu të ftohet në Polici për të dhënë sqarime shtesë.

Ai nuk është pajtuar me këtë çështje, duke thënë se këto veprime nuk mund ta frikësojnë.

Kujtojmë se kundërshtarët e xhamive fyejnë, kërcënojnë hoxhallarët por edhe BIK-un dhe asnjëherë nuk ka ndodhur që të ftohet dikush në Polici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *