Ky është fryti që mbyt 70 për qind të qelizave të kancerit

Ky është fryti që mbyt 70 për qind të qelizave të kancerit

On

Në zbulimin, i cili mund të ketë rëndësi të madhe për medicinën, shkencëtarët kanë gjetur armikun e fuqishëm natyral kundër kancerit. Bëhet fjalë për një zbulim të rëndësishëm, thonë shkencëtarët, të cilët treguan se kokrrat e kuqe në afërsi të Kuinslend në…

MPB zbulon arsenal të madh armësh në shtëpinë e një shtetasi gjerman në Shkup

MPB zbulon arsenal të madh armësh në shtëpinë e një shtetasi gjerman në Shkup

On

SPB në Shkup deri tek Prokuroria publike ka dorëzuar padi penale kundër 53 vjeçarit A.F.M shtetas gjerman me status të të huajt në Republikën e Maqedonisë për shkak të dyshimeve se ka kryer vepër penale përpunim të paautorizuar, mbajtje të armëve dhe…

Aksioni i mbrëmshëm i MPB dhe DAP në Tetovë, Gostivar dhe Prilep (VIDEO)

Aksioni i mbrëmshëm i MPB dhe DAP në Tetovë, Gostivar dhe Prilep (VIDEO)

On

Mbrëmë Ministria e punëve të brendëshme në bashkëpunim me inspektorët nga Drejtoria për të ardhurat publike kanë realizuar një aksion të përbashkët në disa pjesë të Maqedonisë, transmeton Zhurnal.mk Kështu, rajoni i qytetit të Tetovës, Gostivarit dhe Prilepit kanë qenë në shënjestër,…

Personat që hanë shpejt janë më të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës

Personat që hanë shpejt janë më të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës

On

Personat të cilët hanë ushqim shpejt janë pesëfish më të prirë të zhvillojnë simptoma të cilat i rrisin rreziqet e sulmeve të zemrës sesa ata të cilët hanë më me kujdes. Hulumtimet nga shkencëtarët japonezë kanë zbuluar se njerëzit të cilët hanë…

Planin për rrëzimin e Milosheviqit e udhëhoqi Montogomery: Ajo që ndodhi në Kosovë, ishte Vukovarit

Planin për rrëzimin e Milosheviqit e udhëhoqi Montogomery: Ajo që ndodhi në Kosovë, ishte Vukovarit

On

Në Londër më 2002 ka dalë nga shtypi libri “Milosheviqi” i gazetarit dhe i publicistit britanik Adam LeBor, korrespondent shumëvjeçar i “Independent”-it dhe i “Times”-it nga territoret e ish-Jugosllavisë. “Kosova për Milosheviqin, për dallim nga Kroacia e nga Bosnja, ishte paksa më…

Vëmendje! Praktikoni këtë metodë dy herë në vit me oriz dhe do të jeni më i shëndetshëm se kurrë

Vëmendje! Praktikoni këtë metodë dy herë në vit me oriz dhe do të jeni më i shëndetshëm se kurrë

On

A keni dëgjuar ndonjëherë për detoksifikimin e trupit me oriz? Sot, ne do t’ju tregojmë metodën më të mirë të pastrimit. Kjo jep rezultate shumë të mira, prandaj duhet ta provoni patjetër! Receta: Para së gjithash, duhet të merrni oriz të thjeshtë….

Do të mbahet takimi i parë i Koalicionit Islamik kundër Terrorizmit

Do të mbahet takimi i parë i Koalicionit Islamik kundër Terrorizmit

On

Ministrat e Mbrojtjes të Koalicionit Islamik kundër Terrorizmit (IMCTC) do të mbajnë takimin e tyre të parë në Riad nën temën “Aleatët kundër Terrorizmit” më 26 nëntor në pjesëmarrjen e ministrave të mbrojtjes të shteteve anëtare dhe misioneve diplomatike të akredituara në…