Ora 11, kanë votuar 60 persona në Çair, votimi zhvillohet pa pengesa

11.00 – Burim Ameti, kryetar i komisionit komunal zgjedhor në vendvotimin 2901 shprehet për Portalb.mk se votimi është duke u zhvilluar në atmosferë të qetë dhe kutitë janë hapur në kohë.

“Në ora 7 jemi hapur, gjithçka shkon mirë. Deri më tani kanë votuar 60 persona, nëse bëjmë krahasim me herën e kaluar janë më pak votues sot. Por presim në vijim dalja në votim të rritet” tha Ameti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *