Një mënyrë e sigurt për të humbur 10 kg në 7 ditë! Një dietë e bërë nga një kardiolog!

o të gjithë mund të mbajnë çdo lloj diete. Nëse dëshironi të shmangni problemet serioze shëndetësore, është e domosdoshme që ta përshtasni dietën me trupin tuaj. Për të arritur rezultate të mira në një periudhë të shkurtër kohe dhe për të humbur kilet shtesë, është e rëndësishme që të ndiqni në mënyrë rigoroze dietën.

Ka dieta të shumta që me sa duket punojnë, megjithatë, shumica e tyre janë joefektive dhe më e rëndësishmja, jo të shëndetshme. Për fat të mirë, ka një dietë, e cila është shpikur nga një kardiolog, që mund t’ju ndihmojë të humbisni deri në 10 kg në vetëm një javë.

Plani i dietës
– Mëngjesi: Hani një frut për mëngjes çdo ditë. Kurseni bananet dhe rrushin.

Dita 1
– Dreka: Një portokall, një vezë e zier dhe një gotë kos (200 ml);
– Darka: Dy toste , dy vezë të ziera, dy domate dhe gjysmë kastraveci.

Dita 2
– Dreka: Një portokall, një vezë të zier dhe një filxhan kos
– Darka: Një tost, 125 gram mish viçi, një filxhan kafe ose çaj (pa sheqer) dhe një portokall.

Dita 3
– Dreka: Një portokall, një vezë e zier dhe një kastravec
– Darka: Një tost, 125 gram mish viçi, një filxhan kafe ose çaj (pa sheqer), dhe një portokall.

Dita 4
– Dreka: Një tost, 125 gram gjizë dhe një domate
– Darka: Një tost, 125 gram mish viçi, një filxhan kafe ose çaj (pa sheqer) dhe një portokall.

Dita 5
– Dreka: Një tost, 200 gram. mish të gatuar ose peshk dhe një domate
– Darka: 1 patate të zier, bizele dhe karrota.

Sigurohuni që të gatuani perimet pa përdorur kripë. Konsumi i alkoolit është rreptësisht i ndaluar gjatë kësaj diete. Ndiqni dietën pesë ditët e para, pastaj bëni një pushim dy-ditor dhe vazhdoni me dietën në ditën e tetë. Ata që vuajnë nga sëmundjet e zemrës duhet të konsultohen me një kardiolog para se të zbatojnë këtë dietë në jetën e tyre të përditshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *