Kumanovarët s’e lejojnë Ali Ahmetin të mbajë tubim (FOTO)

15045502_1146463958742351_642233303_o

Qytetarët e Kumanovës të revoltuar  pas të gjitha ngjarjeve që ndodhën në këtë komunë ndaluan hyrjen e z.Ali Ahmetit.

Sot Bashkimi  Demokratik për Integrim sëbashku me liderin z.Ali Ahmeti njoftoi për takimin  me qytetarët e komunës së Kumanovës me fillim prej ora 15:00 në restorantin  Royal Palase në fsh.Çerkez.

Mirëpo  në hyrje të fshatit  Çerkez janë mbledhur qytetarë që akuzojn Ahmetin për rastet që ndodhën dhe se ai nuk është i mirëpritur në Kumanovë.

Mbetet të shihet se a do të vijë Ahmeti pas largimit të qytetarëve apo do të ballafaqohet me ta.

15007964_1146464985408915_790117969_o 15033888_1146465812075499_294093155_o 15044630_1146467348742012_1650432145_o 15045502_1146463958742351_642233303_o

You must be logged in to post a comment Login

Contact Form Powered By : XYZScripts.com