Kujdes! Nëse ju thirr ky numër në VIBER asesi mos u përgjigjni

Një problem qē kohët e fundit është përhapur nëpërmjet Viber në vendin ishullor të Samoas dhe Tongos po tentohet që nëpërmjet telekomunioacionit të atjeshëm të kontaktohen numra nëpër Europë transmeton Shigjeta.net

Por problemi qëndron se posa të përgjigjeni në thirrjenne tyre do të lidheni me Roaming nëpërmjet Viber Out dhe thirrja juaj mund të paguhet shumë fish mirpo edhe po tentohet vjedhja e të dhënave bankare.

Nëse veç më ju ka ndodhur ju mund të bëni një denoncim nëpërmjet Viber duke e paraqitur si thirrje të rremë.

Autoritetet e vendit e kan pikasur problemin dhe po punojnë intenzivisht në zgjidhjen e problemit.