Kombinimi i 3 ushqimeve përmirëson shikimin dhe pastron mëlçinë tuaj

Kombinimi i mëposhtëm i tre ushqimeve permireson shëndetin, pamjen dhe shëron mëlçinë.

Ai përmban portokall, karrota dhe panxhar.

Karrota permban vitaminë A.

Ajo ofron përfitime të shumta shëndetësore si:

Ngritja e niveleve të energjisë
Nxit qarkullimin
Rregullon presionin e gjakut
Pastron mëlçinë
Përmirëson funksionin e trurit

Portokallët janë të larta në vitaminë C dhe permiresojne shëndetin në shumë mënyra.

Me poshte jepet si përgatitet ky ilaç natyral:

përbërësit:

2 karrota
1 panxhar
4 portokall

Udhëzime:

Përzieni përbërësit në një blender dhe pini lëngun menjëherë.

Ai duhet të konsumohet çdo mëngjes me stomakun bosh.

Pas një kohe të shkurtër, do të shihni përmirësime të mahnitshme!