Kjo është veçoria më e re e WhatsApp

whatsapp
 Përditësimi i fundit i aplikacionit WhatsApp ka shtuar zyrtarisht mundësinë e dërgimit të imazheve të animuara, GIF.
Me këtë përditësim të WhatsApp mund të dëgoni dhe të merrni nga miqtë tuaj, imazhe të animuara GIF.
Mund edhe të dërgoni video që zgjasin 6 sekonda ose më pak si GIF: mjafton të klikoni ikonën GIF pasi të keni zgjedhur videon.

You must be logged in to post a comment Login

Contact Form Powered By : XYZScripts.com