Këtë ushqim duhet ta lani patjetër para përdorimit!

Ja cilat janë ushqimet që duhet ti lani patjetër para përdorimit….

Fruta dhe perime me lëkurë të ngrënshme

Vetëm për shkak se frutat dhe perimet me lëkurë të ngrënshme duken sikur janë plotësisht të pastra dhe me shkëlqim, nuk do të thotë se nuk duhet ti lani ato. Gjithmonë i lani me ujë të bollshëm dhe i fërkoni me duar.

Ushqimet e konservuara

Bizelet, misrat dhe qepët e përpunuara duhet ti lani patjetër.

Frutat e thata

A e dinit se frutat e thata konsiderohen si ushqimet më të papastra? Ekspertët këshillojnë madje të lihen në ujë për disa orë.

Përshtatur nga femra.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *