Ja si ti kuroni sytë e skuqura dhe të irrituara me këtë recetë popullore

Ndodh që sytë tuaj, pas një dite të lodhshme krijojnë skuqje dhe irritime, të cilat e vështirësojnë shikimin. Ne ju ofrojmë një recetë që do t’jua eleminonte këto probleme.

Përbërësit:
-1 copë aloe vera.
-kamomil të zier

Përgatitja:
Para së gjithash lani Aloe Verën dhe priteni në copa të vogla. Më pas përziejeni me kamomilin që e keni zier paraprakisht. Aplikojeni në sy masën që u përftua vetëm pasi lëngu të jetë ftohur. Për të ruajtur higjenën përdorni pambuk!
Përsëriteni këtë veprim në mëngjes dhe në mbrëmje dhe do të shihni që të gjitha shqetësimet do t’ju largohen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *