Ja si duken veturat e thyera të funksionarëve të BDI-së në Kumanovë (VIDEO)

Vizita e sotme e Ali Ahmetit në Kumanovë ngjalli shum revoltë dhe pakënaqësi tek qytetarët e Kumanovës, ata reaguan në shenjë proteste për padrejtësitë që u janë bërë duke gjuajtur me gurrë funksionarët e BDI-së dhe bllokuan rrugët për mos lejmin e hyrjes në Kumanovë të Ali Ahmetit, transmeton InfoShqip.

Më poshtë do ndiqni video incizime ku duken qartë makinat e funskionarëve të BDI-së të dëmtuara gjatë protestës të qytetarëve në hyrje të ambienteve ku u zhvillua takimi.

You must be logged in to post a comment Login

Contact Form Powered By : XYZScripts.com