Ja pse duhet të ngrini limonat! 4 Dobitë më të mëdha te tij

Limoni është një fryt i fuqishëm.

Përbërësit e tij natyralë ju mbrojnë nga rritja e qelizave të kancerit të gjirit.

Merrni një limon natyror, pastrojeni mirë dhe vendoseni në frigorifer.

Kur limoni të jetë plotësisht i ngrirë, bluajeni, dhe mund ta përdorni në sallate dhe supe,por gjithashtu dhe kokerr.

Në këtë mënyrë ju me siguri do të provoni një shije të re ju qe nuk do të keni aftësinë për ta perballuar.

Lëkura e limonit përmban 10 herë më shumë vitaminë se lëngu i tij.

Limoni pastron trupin nga mbetjet toksike. Ka rezultate antibakteriale dhe lufton me efikasitet infeksionet.

Është i jashtëzakonshem në luftën kundër parazitëve në trupin fizik, administron tensionin e gjakut, funksionon si antidepresant dhe përveç kësaj është i shkëlqyer në luftën kundër stresit, si dhe çrregullimeve nervore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *