iPhone 8 me një veçori që s’është në iPhone 7

https-2f-2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com-2fuploads-2fcard-2fimage-2f267818-2f52a2fd6a767f45949c5e82c857f8ba76_1478380361-5494255

Nuk do të keni nevojë që ta futni kabllon për karikim më në iPhone-in tuaj.

Foxconn, një kompani kineze që furnizon me pjesë iPhone, raportohet se është duke testuar modul për mbushje me wireless për iPhone 8 i cili do të lansohet vitin e ardhshëm.

Kjo nënkupton se, ndryshe nga iPhone 6 dhe 7, celulari i ri i Apple do të mbushet pa nevojën e kabllos për mbushje, transmeton Gazeta Express.

Kjo nuk është hera e parë që raportohet se iPhone 8 do të mund të mbushet përmes wirelessit, pasi edhe në janar një raport i Bloomberg thoshte se Apple është fokusuar në teknologjinë e mbushjes me wireless.

You must be logged in to post a comment Login

Contact Form Powered By : XYZScripts.com