iPhone 7, së shpejti edhe me një ngjyrë të re

apple_1478717246-6748279

Mediat japoneze raportojnë se Apple po planifikon të nxjerrë në shitje iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus me pjesë të pasme me ngjyrë të bardhë – “jet white”.

Aktualisht, iPhone 7 dhe 7 Plus mund të blihen me ngjyrë të zezë (dy lloje), si dhe me ngjyrë të artë, rozë dhe argjendi.

Tash për tash nuk ka ndonjë konfirmim nga Apple apo ndonjë informacion se kur mund të dalin në shitje iPhone 7 dhe 7 Plus me ngjyrë të bardhë.

You must be logged in to post a comment Login

Contact Form Powered By : XYZScripts.com