Incident në Shkup, rrihet shqiptari nga Batinca

Më 9 shkurt rreth orës 18:50 , banori 21 vjecar nga Batinca e Shkupit është sulmuar nga pesë persona, tre meshkuj e dy femra në autobusin me numër 70.
Përderisa ai ka qenë në autobus, në stacionin e autobusit në Vero Xhambo kanë hypur personat që e kanë sulmuar dhe kanë folur me zë të lartë. Ai pasi u ka thënë që të ndalen, ata e kanë sulmuar. Shoferi i autobusit ua ka hapur dyert. Që të gjithë kanë zbritur nga autobusi por ia kanë vjedhur Z.O. kuferin, orën nga dora duke e slumuar fizikisht dhe kanë ikur.