“I pastrehu” Musliman merr përgjigje të çuditshme nga të huajt

Një gruas ju heq shamia derisa ajo po ecte në rrugë dhe ky sulm është përshkruar si sulm i motviuar në baza raciste javën e kaluar. Një grua e panjohuar Muslimane ishte duke ecur në rrugën e High Road në Totenham kur kishte ndodhur sulmi, dhe policia po kërkon për dëshmitarët.
Kliko ne linkun me poshte, per ta par videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *