Eser Cevahir, njeriu i parë i “Cevahir Sky City” mori më në fund shtetësinë maqedonase

Pas një vonese në seancës së fundit, Qeveria në mbledhjen e sotme ka vendosur për kërkesën e Eser Cevahir, për shtetësi të Republikës së Maqedonisë, në pajtim me nenin 11 të Ligjit për Shtetësinë e Republikës së Maqedonisë, kërkesa është pranuar dhe kjo tashmë është shtetas i Republikës së Maqedonisë.

Eser Cevahir është i pari njeri në ‘Cevahir Holding “, një kompani turke në kryeqytetin Shkup realizuar projektin e ndërtimit” Cevahir Sky City “gjatë së cilës ai ndërtoi disa rrokaqiejt se Maqedonia do të marrë ndërtesat më të larta në Ballkan/ ilirida.net /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *