Duar të prera dhe trup të djegur, detaje shokuese nga brenda dyqanit ku shpërtheu mina

Duar të prera dhe trup të djegur, detaje shokuese nga brenda dyqanit ku shpërtheu mina Pëlqej0

Shpërthimi brenda një dyqani celularësh sot në rrugën Qamil Guranjaku”, pranë Drejtorisë së Higjenës në Tiranë ka alarmuar Policinë e Shetit, nisur edhe nga fakti se aty ndodhen seli të ambasadave kryesore në vend.

Më pas është konstatuar së shpërthimi ka ndodhur brenda një dyqani celularësh ku i dëmtuar rëndë ka mbetur Gentian Hoxha, 34 vjeç.

Dyshimet e para të policisë lidhet me aktivitetin e Hoxhës, ku mendohet se ai ka qenë duke montuar një minë me celular në momentin kur edhe i ka ndodhur shpërthimi.

Hoxha është dëmtuar shumë në trup. Mësohet se njëra dorë i është prerë, po ashtu, dëmtimë të rënda kanë marrë fytyra dhe këmbët.