Djaloshi 18 vjeçar që u bë milioner nga Bitcoini

Para tre vite, Eddy Zillan kur ishte vetëm 15 vjeçar, investoi kursimet e tij të mbledhura gjatë tërë jetës në valutën virtuale “Bircoin”. Pas këtij investimi Zillan mori vëmendjen e shtypit amerikan pasi fitoi më shumë se 1 milion dollarë në sajë të rritjes shpërthyese të monedhës virtuale.

Zillan filloi blerjen e monedhës me një vlerë të vogël prej 100 dollarë. Në vetëm disa orë, investimi i tij u rrit me 10 dollarë.

Më pas filloi blerjen e monedhës digjitale në shuma më të mëdha duke përdorur paratë nga kursimet.

Së pari, vlera e investimit ishte 100, më pas 1.000 dollarë. Pastaj 5.000 dollarë. Dhe krejt në fund adoleshenti i vuri të gjitha kursimet e tij prej 12 dollarëve në Bitcoin, shkruan CNN.

Bitcoin ka qenë një mori e sukseseve për shumë njerëz dhe njëri ndër ta është edhe 18 vjeçari Zillan. Investimin në Bitcoin e kishte bërë tre vjet më parë.

“Kam rrezikuar gjithçka”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *