Derivatet e naftës me çmime të reja

benzina

Çmimet e derivateve të naftës nga mesnata do të ulen për tre denarë për litër.

Sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjetikë, EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 60 denarë për litër, Eurosuper BS-98 është 62 denarë, Eurodizeli për 47 denarë dhe vaji ekstra i lehtë për 35.5 denarëpër litër.

You must be logged in to post a comment Login

Contact Form Powered By : XYZScripts.com