Deputetët e VMRO-së dërgohen në burgun e Shutkës nga policët shqiptarë (FOTO)

Deputetët Krste Mukovski, Sasho Vasilevski dhe Luben Arnaudov kanë fituar arrest 30 ditor, a kurse Johan Tarçullovskit, Zhaklina Peshevskës dhe Lupco Dimovskit i është caktuar paraburgim shtëpiak.
Tre deputetët e parë tashmë kanë arritur në burgun e Shutkës, kurse Gazeta Lajm merr vesh se në mesin e policëve që i kanë dërguar atje ka edhe policë shqiptarë.
Ata akuzohen për veprën terrorizëm për ngjarjet e 27 prillit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *