Çmenduria: Shkurte Gashi në Shkup për njê natë mbledh 38 mij euro

Këngëtarët fitojnë shuma të mëdha parash nga koncertet, aktivitetet muzikore si dhenë gëzime familjare që ata shkojnë si dasma, ditëlindje etj.

Një nga këta mesa duket është edhe këngëtarja shqiptare Shkurte Gashi.

Shkurtja është një nga këngëtaret që shumë dëshirojnë ta ketë në dasëm dhe të paguajnë çmimin që ajo kërkon.

Në një dasëm ne Shkup gjatë sezonit të dasmave që e lam pas, këngëtarja ka qenë me fat dhe ka arritur që të grumbullojë mbi 38 mijë euro.