CES: Nissan LEAF i ri merr çmimin e madh – Best of Innovation 2018

Vetura më e shitur elektrike në botë, Nissan LEAF, modeli i ri i këtij viti ka marrë vlerësimet më të larta në ceremoninë vjetore të CES (Consumer Electronics Show) të prezantuar nga Consumer Technology Association.

Me shpalljen e fituesve të çmimit “Best of Innovation” për vitin 2018, përpara një numri të madh të ekspertëve të industrisë së teknologjisë në Nju Jork, Nissan LEAF, modeli më i ri i veturës elektrike me zero emetim, fitoi çmimin e parë të madh ndërkombëtar. Nissan po synon shumë më tepër çmime me gjeneratën e re të LEAF edhe nga ngjarjet tjera të mëdha globale të industrisë.

Si konfirmim për investimet e rëndësishme të Nissan në inovacion, vetura 100% elektrike Nissan LEAF me ProPILOT (i njohur si ProPILOT Assist në Amerikën e Veriut) dhe teknologjitë e-Pedal morën këto çmime:

Fituesi i çmimit të CES “Best of Innovation” për Teknologjinë e Inteligjencës në Veturë dhe Teknologjinë e Vozitjes Autonome

Çmimin e nderit të CES për një Botë Më Të Mirë

Çdo vit, CES shpallë fituesit e çmimeve të CES Best of Innovation si pjesë e ngjarjes së CES në Las Vegas. Nissan dhe shoqata do të bëjnë një shfaqje të veçantë të modelit të ri të Nissan LEAF 2018.

“Është një nder i madh të kemi këtë njohje kaq të hershme dhe të rëndësishme për Nissan LEAF-in e ri”, tha Daniele Schillaci, zv. president ekzekutiv i Nissan për marketing dhe shitje globale, makina elektrike dhe biznesin e baterisë, dhe kryetari i komitetit drejtues për rajonin e Japonisë / A & O.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *