Telefonata që bëri që policia maqedonase të godas ashpër grupin e Kumanovës?!

Telefonata që bëri që policia maqedonase të godas ashpër grupin e Kumanovës?!

On

Një telefonatë e bërë rreth orës 10 të mëngjesit të 9 majit të 2015 ka ndryshuar strategjinë e organeve të rendit të asaj kohe lidhur me sulmin e planifikuar në Lagjen e Trimave në Kumanovë. Siç mësohet, fillimisht janë bërë përpjekje që…

Fatime Fetai “dridh” Reçicën: Ejup Alimi dhe Ismet Guri kanë bë krim për nevojat e BDI-së!

Fatime Fetai “dridh” Reçicën: Ejup Alimi dhe Ismet Guri kanë bë krim për nevojat e BDI-së!

On

Prokurorja Fatime Fetai gjatë fjalëve hyrëse tha se Ejup Alimi dhe Ismet Gurri kanë bërë krim zgjedhor shkaku i dëshirës së tyre kriminale për të falsifikuar vullnetin e qytetarëve të Çairit. Fetai ka shtuar se këtë “krim” Alimi dhe Guri e kanë…

Ndihma sociale 12 mijë denarë

Ndihma sociale 12 mijë denarë

On

Rastet sociale po planifikohet që të marrin ndihmë sociale prej 12 mijë denarëve. Kjo pritet të ndodhë gjatë 2019, paralajmëroi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Ministrja e këtij dikasteri Mila Carovska tha në një intervistë për “Telma” se megjithatë ata që…

Aksion i MPB-së për parandalimin e garave të paligjshme në Shkup

Aksion i MPB-së për parandalimin e garave të paligjshme në Shkup

On

Policia e trafikut për më pak se tre orë mbrëmë gjatë zbatimit të masave dhe aktiviteteve për parandalimin e organizimit dhe pjesëmarrjes në gara të paligjshme ka regjistruar 21 kundërvajtje dhe ka dhënë 21 urdhëresa pagesore dhe urdhëresa për kundërvajtësit. Siç kumtoi…

BDI për komandant Hoxhën.. “Nuk komentojmë i dhamë ultimatum Zaevit ta largojë..”

BDI për komandant Hoxhën.. “Nuk komentojmë i dhamë ultimatum Zaevit ta largojë..”

On

Në vazhdën e debatit për emërimin dhe më pas dorëheqjen e Xhezair Shaqirit i njohur si komandant Hoxha ka pasur reagime dhe komente të ndryshme nga politikanë, analistë dhe opinione të qytetarëve në rrjetet sociale. Shumica e partive i janë shmangur komenteve….