Komuna e Çairit nis aksionet e para për rrënimin e objekteve pa leje (FOTO)

Komuna e Çairit nis aksionet e para për rrënimin e objekteve pa leje (FOTO)

On

Komuna e Çairit ka filluar sot aksionet e para për rrënimin e objekteve pa leje në territorin e saj dhe lirimin e vendeve të uzurpuara pa të drejtë ligjore. Gjatë ditës së sotme është rrënuar objekti (mbindërtimi) pa leje nga inspektorati komunal…

VMRO-DPMNE i kthehet skenarit për të formuar Qeverinë, ofron plotësimin e të gjitha kërkesave të shqiptarëve?!

VMRO-DPMNE i kthehet skenarit për të formuar Qeverinë, ofron plotësimin e të gjitha kërkesave të shqiptarëve?!

On

VMRO-DPMNE është e gatshme të formojë Qeveri me partitë shqiptare, duke pranuar të gjitha kërkesat e partive shqiptare. Lajmi bëhet i ditur për INA nga një zyrtar i një partie shqiptare. “Ka sinjale dhe janë ofruar që të formojmë Qeveri gjithëpërfshirëse, duke…

Komuna e Çairit ka një lajmërim të rëndësishëm për banorët e saj

Komuna e Çairit ka një lajmërim të rëndësishëm për banorët e saj

On

Komuna e Çairit në krye me Visar Ganiun shpallë thirje publike për të gjithë banorët e kësaj komune që të dorëzojnë iniciativat e tyre për përpilimin e planit urbanistik. Siç njoftojnë nga komuna, afati për këtë iniciativë zgjatë 30 ditë, duke filluar…