Publiciteti negativ ndaj Bitcoin, mediat nuk ndalojnë së krahasuari monedhën me një flluskë

Publiciteti negativ ndaj Bitcoin, mediat nuk ndalojnë së krahasuari monedhën me një flluskë

On

Mbulimi mediatik i kësaj jave i foksuar nëse bitcoin është një flluskë financiare dhe sa e madhe mund të jetë, solli edhe njëherë në qendër të debateve krahasimet e hershme të rritjes së monedhës kriptografike me tulip maninë Holandeze dhe arin. Sipas…