Historia e Shvercerave

”Shvercerat” janë simpatizantët e ekipit futbollistik shqipëtar KF Shkupi në Shkup, Maqedoni. Ekipi futbollistik Slloga është themeluar në vitin 1927 në lagjen e pare urbane të qytetit të Shkupit – …

LEXO MË SHUMË

Shvercerat: KSHYR NGO MSO!

Gati se çdo fëmijë nga lagjia e Çairit, por edhe nga Shkupi, është aktivizuar në të rinjtë e këtij klubi dhe gjithnjë shumica dërmuese kanë qenë shqiptarë. Slloga që nga …

LEXO MË SHUMË