Ky është problemi më i zakonshëm shëndetësor që ju keni dhe nuk e pranoni! Luftohet vetëm kështu

Ky është problemi më i zakonshëm shëndetësor që ju keni dhe nuk e pranoni! Luftohet vetëm kështu

On

Ka disa probleme shëndetësore të cilave nuk i japim rëndësinë e duhur, madje as nuk na pëlqen t’i pranojmë se i kemi. Pikërisht për këtë kategori shqetësimesh do të flasim në këtë artikull dhe madje do t’ju tregojmë edhe zgjidhjet përkatëse. Era…

Ilaç për shërim të kurrizit: dhembja zhduket, ndërkaq eshtrat forcohen!

Ilaç për shërim të kurrizit: dhembja zhduket, ndërkaq eshtrat forcohen!

On

Doktorët e mjekësisë alternative betohen në efektin e mirë të kësaj përzierjeje. Për fillim përgatitni pastën nga shafrani në këtë mënyrë: 40 g pluhur shafrani, 100 – 150 ml ujë. Përzieni shafranin dhe ujin dhe lëreni mbi shporet që të vlojë. Vlojeni…

Shkaku KRYESOR pse keni bark të fryrë, si të shpëoni prej tij dhe të humbisni peshë 1 nate!

Shkaku KRYESOR pse keni bark të fryrë, si të shpëoni prej tij dhe të humbisni peshë 1 nate!

On

Stomaku i fryrë është diçka që shumë njerëz vuajnë ne ditët e sotme. Për fat të keq, shumë njerëz nuk e dinë se stomaku i fryrë mund të shfaqet për shkak të një bakteri që dëmton ndjeshëm shëndetin tuaj dhe shkakton komplikime…

Si të pastroni mëlçinë e dhjamosur

Si të pastroni mëlçinë e dhjamosur

On

Ndoshta keni dëgjuar se sa të shëndetshëm mund të jetë të hani arra, sepse në këtë mënyrë ju mund të parandaloni kushtet kardiovaskulare pasi ato ju ndihmojnë të kontrolloni nivelet e yndyrës në gjakun tuaj. Për shembull, rrush të thatë pas dehidratimit,…

Në laborator për herë të parë është punuar “zemra” e cila rrah

Në laborator për herë të parë është punuar “zemra” e cila rrah

On

Shkencëtarët e Universitetit të Kolumbisë kanë arritur që në kushte laboratorike në afat prej katër javësh të zhvillojnë muskul funksional të zemrës. Shkencëtarët kanë zhvilluar muskulin duke përdorur qeliza amë, ndërsa “organi” i ri është mjaft i pjekur që për herë të…