Qenan Aliu letër të hapur Zaevit: Të lirohen të pafajshmit që Zoti të shtojë mëshirën për këtë vend

Qenan Aliu letër të hapur Zaevit: Të lirohen të pafajshmit që Zoti të shtojë mëshirën për këtë vend

On

I nderuari z. Kryeministër , …Pavarësisht sesi, por në dorë ju ranë materijale me të cilën në mënyrë brilante shpërfaqet TË VËRTETËN për sundimin e një establishmenti autoritarë më shumë se një dekadë. Shpërfaqja e materialeve nga ana juaj dekonspiroi skajshmërisht një…

Xharra: Ne nuk ndajmë kulturë të përbashkët me turqit. Jemi ndryshe – shqiptarë

Xharra: Ne nuk ndajmë kulturë të përbashkët me turqit. Jemi ndryshe – shqiptarë

On

Ne nuk ndajmë kulturë të përbashkët me turqit. Jemi ndryshe – shqiptarë. Histori të përbashkët po, kemi: si popull trashëgues i perandorisë osmane merrni barrën mbi supe për krimet, pushtimin dhe kulturocidin ndaj qenies, gjuhës dhe kulturës shqiptare që e keni ushtruar…