Të kujt janë numrat telefonik që klasifikohen si sekret shtetëror në rastin “Monstra”?! (VIDEO)

Të kujt janë numrat telefonik që klasifikohen si sekret shtetëror në rastin “Monstra”?! (VIDEO)

On

Të kujt janë numrat telefonik që janë klasifikuar si sekret shtetëror e nëpërmjet të cilëve është realizuar komunikimi me të akuzuarit në rastin “Monstra”? – pyeti në sallën e gjykimit babai i njërit prej të vrarëve në Liqenin e Smilkovës, Goran Nakevski….

Ky do jetë emri i ri i Maqedonisë, shqiptarët të përjashtuar (VIDEO)

Ky do jetë emri i ri i Maqedonisë, shqiptarët të përjashtuar (VIDEO)

On

Qeveria e drejtuar nga kryeministri Zoran Zaev është pajtuar për ndryshimin emrit kushtetues të Maqedoni. Në një deklaratë për gazetën austriake Kurir, kryebashkiaku i Selanikut, Janis Butaris ka pohuar se për kryeministrin Zaev emrat “Republika e re e Maqedonisë”ose “Maqedonia Veriore” janë…

Nakevski: Bastisni LSDM-në, ka biseda të zyrtarëve të BDI-së për “Monstrën”

Nakevski: Bastisni LSDM-në, ka biseda të zyrtarëve të BDI-së për “Monstrën”

On

Babai i njërit prej të vrarëve në Liqenin e Smilkovës, akuzon zyrtarë të BDI-së për lidhje me rastin Monstra. Goran Nakevski ka thënë se me përgjegjësi morale dhe penale deklaron se kur ishin tek kryeministri Zaev, u premtoi se do t’ua japë…