Mollë Karamele

Veshja karamel e ftoh mollën për rreth 15 minuta ose derisa karameli të forcohet. Fruta, Ëmbëlsira dhe fruta, Të shpejta, Ndërkombëtare, Në Çdo Kohë, Në Çdo Stinë Përbërësit 6 kokrra …

LEXO MË SHUMË