Mëngjesi ideal japonez : dieta më e shpejtë dhe e lehtë për të hequr kile

Mëngjesi ideal japonez : dieta më e shpejtë dhe e lehtë për të hequr kile

On

Sapo Hitoshi Watanabe paraqiti regjimin e mëngjesit në librin e tij “Dieta e bananes ne mengjes “, ajo u bë një hit botëror. Është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe nuk kërkon ndryshime specifike në zakonet tuaja dietetike, por vetëm për të ngrënë banane…