Çau me kokë 51 shalqinj brenda një minute, për të njëjtë kohë çau me dorë 281 ara – në përpjekje të arrijë rekorde botërore

Çau me kokë 51 shalqinj brenda një minute, për të njëjtë kohë çau me dorë 281 ara – në përpjekje të arrijë rekorde botërore

On

Rashid Naseem nga Karachi i Pakistanit, i ka plasaritur me kokë 51 shalqinj brenda një minute, si dhe për të njëjtën kohë ka thyer 281 ara – në përpjekje që të arrijë rekorde botërore. Më këtë rast, 32-vjeçari është ndjekur nga afër…

Vogëlushi i varfër vuan për bukën e gojës, Salah mahnit botën me gjestin e tij…

Vogëlushi i varfër vuan për bukën e gojës, Salah mahnit botën me gjestin e tij…

On

Ylli egjiptian është një njeri fantastik edhe në jetën e përditshme pasi ka bërë një gjest të mrekullueshëm ndaj një vogëlushi. Mohamed Abdel Karim ishte emri i një djali që u pa në një emision televiziv me një bluzë të shkruar emrin…

Van Damme e ‘çmend’ Serbinë, vihet në rolin e shqiptarit shkatërron bandën serbe

Van Damme e ‘çmend’ Serbinë, vihet në rolin e shqiptarit shkatërron bandën serbe

On

Filip Shala është emri i aktorit të njohur Jean Claude Van Damme në filmin e tij të fundit. “Kill’em All” tregon historinë e një shqiptari, i cili kërkon hakmarrje për babanë e tij, të cilin e kishin vrarë serbët gjatë luftës për…