Qëndrimi i tepërt në kompjuter dhe celular shkakton skoliozë tek fëmijët

Qëndrimi i tepërt në kompjuter dhe celular shkakton skoliozë tek fëmijët

On

Skolioza është një sëmundje që prek kryesisht moshat e reja. Qëndrimi me orë të tëra para kompjuterit apo aparateve celularë është një ndër shkaktarët kryesore. Mjeku ortoped Harun lliazi tha se shenjat e para shfaqen në një moshë të hershme. Ndryshimi i…

Trondisin Shkencëtarët: Zbulohet pse gjeli sheh engjëjt dhe gomari djallin

Trondisin Shkencëtarët: Zbulohet pse gjeli sheh engjëjt dhe gomari djallin

On

Ta dëgjojnë thënien profetike islame se gjeli sheh engjëjt dhe gomari djallin, njerëzit që thonë: Besojmë vetëm në atë që shohim, të tillët do ta quanin besëtytni një thënie të tillë. Mirëpo, shkenca vërteton se këto fjalë janë të një standardi tepër…

Projektet misterioze të CIA-s

Projektet misterioze të CIA-s

On

CIA është një nga organizatat më misterioze në botë dhe padyshim nismëtarja e disa prej projekteve më ambicioze në histori. Edhe pse shumë prej tyre konsideron sekrete ushtarak, mediat ndërkombëtare kanë mundur te zbardhin disa nga operacionet pasi u deklasifikuan. Këto janë…

Të gjithë prindërit duhet ta dinë: Largoni parazitët e kokës pothuajse menjëherë me këtë mënyrë që doktorët nuk jua tregojnë kurrë!

Të gjithë prindërit duhet ta dinë: Largoni parazitët e kokës pothuajse menjëherë me këtë mënyrë që doktorët nuk jua tregojnë kurrë!

On

Unë me të vërtetë mendoj se të gjithë prindërit duhet të dinë këtë truk të thjeshtë, i cili do t’i ndihmojë ata të heqin qafe morrat e kokës në vetëm 5 minuta. Kjo është me të vërtetë e madhe, apo jo? Ato…