Beqir Asani – Beqa doli burr sërish! Unë i kërkoj falje Naser Selmanit nëse ai i kërkon falje familjes sime

Kreu i BDI-së së Çairit Bekir Asani, duke folur për ndodhitë e fundit, fillimisht për konfliktin me policen dhe më pas me kfeun e SHGM-së, Naser Srlmani, është shprehur i gatshëm për pajtim, shkruan Fakte. “Fillimisht ka ndodhur incidenti me policen, ku kanë qenë edhe dy polic tjerë. Më pas konflikti ka ndodhur me mediumet e afërta me VMRO-në. Këtu është bashkangjitur Naser Selmani, duke fyer dhe ofenduar familjen time dhe mua, se gjoja jam kriminel, jam mbi ligjin etj. Nëse zotëriu në fjalë i kërkon falje familjes sime, unë do t’ia fali dhe nëse e paskam ofenduar, do t’i kërkoj falje”- ka deklaruar Asani.

Ndryshe, edhepse ishte paralajmëruar prezenca e kreut të SHGM-së Naser Selmani, ai nuk është paraqitur në emision, pa dhënë ndonjë arsyetim në studio. Kështu është ikur edhe ballafaqimi mes Asanit dhe Selmanit./FAKTE.Net