Italia tradhëton përkrahjen e saj historike ndaj Palestinës: Hasbara Sioniste është trendi i ri

Italia tradhëton përkrahjen e saj historike ndaj Palestinës: Hasbara Sioniste është trendi i ri

On

Në parlamentin italian është propozuar një ligj i cili qëllimin e ka të ndëshkojë bojkotin ndaj Izraelit. Në të kaluarën, një iniciativë e tillë do të ishte e paimagjinueshme. Për fat të keq Italia, një vend që ka pasur simpati historike për…

Të përziesh vajin e ullirit me specat djegës: Ja çfarë mund të kurojë (receta e plotë)

Të përziesh vajin e ullirit me specat djegës: Ja çfarë mund të kurojë (receta e plotë)

On

Vaji i ullirit, me specat djegës të kuq janë një mrekulli për shëndetin tuaj dhe kurojnë probleme që lidhen me shtyllën kurrizore, reumatizmën, deformimet e kockave etj. Vaj i specave djegës ka veprim stimulues, zgjeron kapilarët, rrit qarkullimin e gjakut, rrit metabolizmin…