Albin Kurti: Më shani mua sa të doni ua kam falur

Në takimin në Prizren Albin Kurti para qytetarëve mbajti një fjalim ku i ngriti në këmbë të gjithë të pranishmit duke u munduar të rikthejë besimin e humbur në Vetëvendosje…

“Më shani mua sa të iu dëshirojë zemra e sa të iu thotë mendja ..! Ua kam falur!
Por kurrë nuk ua fal;
Nëse ma shani Vetëvendosjen!
Nëse ma shani Republikën e Kosovës!
Nëse ma shani kombin, flamurin e Shqipnin!

Ne jemi kalimtarë në këto troje dhe në këtë jetë; Vetëvendosje, Kosova e Shqipnia janë të përhershme!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *