99% e njerëzve që e bëjnë këtë test përgjigjen gabim me herën e parë! E gjeni dot cili numër mungon?

Shikuesit, duke përfshirë mijëra lexues të AWM, presin me padurim kuizin e ardhshëm dhe sfidën për të testuar forcën dhe shpejtësinë e tyre mendore. Nëse “puzzles” tuaj të preferuar janë iluzionet optike ose lojërat e fjalëve, ju jeni në vendin e duhur. Seksioni ynë i Quiz-it përfshin qindra mendje të ndryshme për t’i dhënë trurit një stërvitje. Por sot, ne kemi një provë shumë të veçantë për ju. Dhe kjo përfshin dy numra dhe modele.

Më poshtë do të ndajmë një imazh që përfshin një sekuencë numrash nga 1 në 49. Dhe ajo qe ju duhet të bëni është të zgjidhni numrin që mungon. Dhe unë ju premtoj. Një numër në të vërtetë mungon nga kjo renditje.Një numër mungon nga seria, dhe ajo që duhet të bëni është të identifikoni kete numer.

Ky quiz duket më i lehtë se shumë të tjerë që kemi ndarë.

E fshehur: Numri që mungon ka dy shifra. Dhe kur ta shihni atë, do të qelloni ballin tuaj sepse duhet ta kishit gjetur atë në përpjekjen tuaj të parë.

Shumica e njerëzve bejne dy ose tre përpjekje për të gjetur numrin që mungon. Por në qoftë se ju e merrni me ngadalë, ju mund te jeni në gjendje për të gjetur atë qe ne perpjekjen e pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *